ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНА, ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНА ТА ПРОМИСЛОВА ПРОДУКЦІЯ
Головна
Муфти
Пристосування для монтажу волоконно-оптичних кабелiв
Кросове обладнання
Монтажнi матерiали
Прилади та обладнання
Iнструменти
Кабельно-провiдникова продукцiя
Цiни
Сервiс on-line
Представницька мережа
Публiкацiї
Контакт
ОТРИМАЙТЕ НАШ КАТАЛОГ!
Hosted by MiroHost.net
ВАТ «Укртелеком»
Rambler's Top100
META-Ukraine
finance.com.ua
finance.com.ua
finance.com.ua
МОДУЛЬНІ З'ЄДНУВАЧІ MS2
ПРОСТЕ, ЕКОНОМІЧНЕ БАГАТОПАРНЕ З`ЄДНАННЯ. 25-парні з'єднувачі модульної системи з`єднання MS2 компанії ЗМ забезпечують одночасне з`єднання 50 мідних жил діаметром 0.32 … 0.70 мм з будь-яким типом ізоляції (поліетиленова, паперова). При цьому якість контакту еквівалентна якості паяного з'єднання. МS2 - це єдині модульні з`єднувачі, які забезпечують якісний цифровий зв`язок.

Рис. 2.1. 25-парні з'єднувачі модульної системи MS2
    Основні елементи системи MS2:
  • модульний з`єднувач (модуль) прямого зрощування 4000-D;
  • модульний з`єднувач (модуль) підключення 4005-DPM;
  • модульний з`єднувач (модуль) підпараллелювання 4008;
  • капсула з гідрофобним заповненням.
Вони забезпечують просту і економічну технологію зрощування кабелів зв`язку, що дозволяє скоротити термін виконання робіт при будівництві, зменшити кількість помилок, знизити витрати при ремонті і реконструкції кабельної мережі.
1. U-ПОДІБНИЙ КОНТАКТНИЙ ЕЛЕМЕНТ. У модулях 4000-D, 4008 і 4005-DPM з`єднання жил кабеля здійснюється U-подібними контактними елементами, виготовленими з фосфористої бронзи. У момент опресування модуля U-подібний контакт прорізає ізоляцію жили, зчищає оксидну плівку і щільно обтискує мідний провідник. Одночасно з цією операцією вмонтовані в модуль сталеві леза обрізають надлишки жил. Одне опресування модуля створює одночасно 25 пар газонепроникних контактів.
2. ЛЕГКИЙ ДОСТУП ДО ПАРИ ДЛЯ ПЕРЕВІРКИ. У передній частині модуля розташовані контрольні отвори, що забезпечують легкий доступ до пари за допомогою спеціального пробника. Електричні виміри і "прозвонка" можуть бути проведені без відкривання модуля, додаткового зачищення ізоляції і головне - без переривання зв`язку. Всі пластикові частини модуля виконані з довговічного полікарбоната. При проведенні ремонту або підключенні інших модулів спеціальна конструкція "замків" на основі і кришці модуля дозволяє від`єднати основу або кришку вже опресованого модуля без втрати електричного контакту в U-подібних елементах.
Модуль 4000-D (4000-C) призначений для прямого зрощування 25 пар одночасно. Кришка модуля використовується для нанесення маркування і нумерації пар за допомогою спеціальної ручки-маркера 4039. Основа і кришка прозорі, що дозволяє візуально проконтролювати правильність зрощування пар. Модуль 4000-D - сухий, модуль 4000-С з гідрофобним заповнювачем.
Модуль 4005-DPM дозволяє провести переключення без переривання зв`язку, підвищити продуктивність робіт, знизити матеріальні і трудові затрати по перемонтажу зростків при проведенні змін конфігурації кабельної мережі або переключеннях.
Використовуючи модуль 4005-DPM у Вас є можливість робити зміни або переключення на працюючих мережах без переривання зв`язку. Зроблений один раз зросток на модулях 4005-DPM дозволяє ніколи більше не розривати це з`єднання. У майбутньому Ви можете робити будь-які доповнення або підпаралелювання без переривання зв`язку.
Модуль 4008 використовується для "врізання" в існуючий кабель з метою підпаралеллювання, перекомутацій ліній зв'язку і т. і.
Особливістю цього модуля є те, що з однієї сторони на корпусі не встановлені обрізні ножі, що дозволяє забезпечити підключення до жили кабеля без її руйнування.
Надійний захист від вологи. Система MS2 містить у собі капсули з гідрофобним заповнювачем для різноманітних типів модулів та їх комбінацій.
Застосування цих капсул дозволяє забезпечити надійний захист контактів модулів від впливу вологи.
    Випускаються такі капсули з гідрофобним заповнювачем:
  • 4075-S - один модуль 4000-D;
  • 4077-А - один модуль 4005-DPM;
  • 4077-В - комбінація з одного 4000-D і одного 4005-DPM;
  • 4077-С - комбінація з двох модулів 4005-DPM;
  • 4077-D - комбінація з трьох модулів 4005-DPM.
Примітка. Компанією випускається ще декілька видів модулів серії 4000 системи MS2, а також аналогічна серія 9700 модулів на 10 пар.