ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНА, ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНА ТА ПРОМИСЛОВА ПРОДУКЦІЯ
Головна
Муфти
Пристосування для монтажу волоконно-оптичних кабелiв
Кросове обладнання
Монтажнi матерiали
Прилади та обладнання
Iнструменти
Кабельно-провiдникова продукцiя
Цiни
Сервiс on-line
Представницька мережа
Публiкацiї
Контакт
ОТРИМАЙТЕ НАШ КАТАЛОГ!
Hosted by MiroHost.net
ВАТ «Укртелеком»
Rambler's Top100
META-Ukraine
finance.com.ua
finance.com.ua
finance.com.ua
З`ЄДНУВАЧІ ОДНОЖИЛЬНІ
З`єднувач UY
З`єднувач UY призначений для з`єднання жил кабелю діаметром 0,32(min 0,26) ... 0,70 мм і діаметром ізоляції до 1.52 мм. З`єднувач заповнений гідрофобним заповнювачем, що запобігає проникненю вологи до контактів.
З`єднувач UY2
З`єднувач UY2 призначений для з`єднання жил кабелю діаметром 0,4(min 0,32) ... 0,9 мм і діаметром ізоляції до 2.08 мм. З`єднувач заповнений гідрофобним заповнювачем, що запобігає проникненю вологи до контактів. Для кабелів типу ТПП випускається модифікація UY2 без гідрофобного заповнення - UY2-D.
З`єднувач UR2
З`єднувач UR2 призначений для прямого і розгалуженого з`єднання жил кабелів типу ТПП діаметром від 0,4 до 0,9 мм. З`єднувач UR2 має три отвори для вводу жил і заповнений гідрофобним заповнювачем, що запобігає проникненню вологи до контактів. ЗМ випускає модифікацію UR2 без гідрофобного заповнення - UR2-D.
З`єднувач UB2A
З`єднувач UB2A призначений для підключення до діючої лінії і/або зроблення вставки без переривання зв`язку.
Простий і зручний у використанні з гідрофобним заповненням з`єднувач UB2A призначений для роботи з жилами кабелів типу ТПП із діаметром жил від 0,4 до 0,9 мм. ЗМ випускає модифікацію UB2A без гідрофобного заповнення - UB2A-D.
З`єднувач 211
З`єднувач 211 призначений для заміни ушкодженого з`єднання мідних жил кабеля (скрутка, з`єднувач) без переривання зв`язку. При опресуванні з`єднувача контактний елемент створює електричний контакт між жилами, а обрізні ножі відрізають місце контакту, що вийшло з ладу. З`єднувач 211 призначений для роботи з жилами кабелів типу ТПП із діаметром жил від 0,4 до 0,9 мм.
З`єднувач 557TG
З`єднувач 557TG - це з`єднувач з парним U-подібним контактом і заповнений гідрофобним заповнювачем, призначений для прямого з`єднання однієї мідної або алюмінієвої жили з діаметром провідника 0,7 ... 1,2 мм. Максимальний діаметр ізоляції провідника не повинний перевищувати 3,18 мм.
З`єднувач може бути використаний для з`єднання жил кабелів типу МКС, КСПП, ПРППМ.