ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНА, ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНА ТА ПРОМИСЛОВА ПРОДУКЦІЯ
Головна
Муфти
Пристосування для монтажу волоконно-оптичних кабелiв
Кросове обладнання
Монтажнi матерiали
Прилади та обладнання
Iнструменти
Кабельно-провiдникова продукцiя
Цiни
Сервiс on-line
Представницька мережа
Публiкацiї
Контакт
ОТРИМАЙТЕ НАШ КАТАЛОГ!
Hosted by MiroHost.net
ВАТ «Укртелеком»
Rambler's Top100
META-Ukraine
finance.com.ua
finance.com.ua
finance.com.ua
КОЛОНКИ РОЗПОДІЛЬНІ
ПРИЗНАЧЕННЯ. Колонка являє собою розподільний прилад, що застосовується для з'єднання лінійного кабелю з абонентською мережею за допомогою використання кабельних закінчень з гвинтовими кріпленнями або з використанням ущільнених плінтів типу IDC. Крім телекомунікаційної галузі, колонки широко використовуються для з'єднань волоконно-оптичних кабелів в телевізійних кабельних мережах та інших спеціальних випадках.
КОЛОНКА РОЗПОДІЛЬЧА
Колонка розміщується як на вільному прострорі (полі), так і на бруківці. Для стабілізації положення колонки та захисту її від проростання трави після її встановлення в бетонну основу на колонку надівається бетонна плита з отвором в центрі.
Корпус колонки разом з бетонним цоколем та маскувальною плитою утворює компактну конструкцію, що легко збирається та обслуговується. Відповідна форма бетонного цоколя дозволяє безпроблемне підведення мідних або волоконно-оптичних кабелів та підтримує стабільне положення колонки на поверхні землі.
Корпус колонки виготовлений з поліетилену високого тиску, що зумовлює її високі стійкісні характеристики по відношеню до хімічних речовин, вологи, сонячного проміння, температурних змін та електрокорозії, має естетичний вигляд та не темніє з часом
Використання частин трубчатої форми зумовлює стійкість колонки до випадкових та свідомих механічних навантажень.
Насувний тип кришки зумовлює гарне провітрювання всередині колонки, та робить неможливим затікання води. На кришках встановлюють запірний замок для уникнення несанкціонованого доступу.
КОМПЛЕКТНІСТЬ
- колонка з кришкою
- бетонний цоколь
- маскувальна плита